tel. +31 (0)548 - 512 719

Over Leverink Transport

Leverink Transport heeft zich sinds de oprichting in 1934 - door de broers Jan Hendrik en Lambertus Leverink - doorontwikkeld van een bodedienst tussen Twente en Groningen tot een logistieke partner van formaat. Inmiddels wordt ons bedrijf geleid door de broers Marc en Niek Leverink, en ook senior Johan Leverink is nog dagelijks betrokken.

Werken bij Leverink Transport

Bij Leverink Transport zijn onze medewerkers ons visitekaartje. Ook op zoek naar een uitdagende baan in de transport en logistiek? Vanwege onze groei zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers.

Werken bij Leverink
Van A tot Z betrokken

Onze grootste kracht zit in van A tot Z betrokken zijn. Wij zijn flexibel en klantgericht en denken proactief met u mee over uw logistieke vraagstukken. Het maakt daarbij niet uit of u contact heeft met een planner of met een chauffeur op locatie: klantvriendelijkheid zit in ons DNA. Ook een goede samenwerking - met collega’s én opdrachtgevers - is voor ons belangrijk. Alles wat wij doen moet goed zijn en u als onze klant daarbij ontzorgen staat daarbij voorop.

Direct contact opnemen
Modern wagenpark en eigen wasstraat

Ons wagenpark is de trots van ons bedrijf. Onze monteurs zorgen er dan ook dagelijks voor dat al ons materieel in een uitstekende technische staat verkeert. Daarvoor hebben zij de beschikking over een compleet uitgeruste garage. Maar ook schoon materieel is natuurlijk van belang. Daarvoor heeft onze wasploeg de beschikking over een professionele wasstraat.

Ons wagenpark
Een aantal cijfers op een rij
120 medewerkers
62 trekkers
13 volume-combinaties
160 Opleggers
70 kooiapen
5 LZV`s