tel. +31 (0)548 - 512 719

Uw goederen op iedere locatie gelost

Leverink Transport heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in kooiaap transport. Of uw vracht nu lang, breed of hoog is…. Vrijwel alles is mogelijk!

Uw kooiaap transport bij Leverink Transport

Bij Leverink Transport hebben wij de beschikking over ruim zeventig kooiapen. Daarmee zijn wij een belangrijke speler op het gebied van kooiaap transport - niet alleen in Nederland, maar zelfs in heel Europa. Meerdere keren per week zijn onze chauffeurs op verschillende plekken in West- en Zuid-Europa te vinden. Natuurlijk betekent deze expertstatus ook dat al onze chauffeurs in het bezit zijn van een certificaat, zodat uw opdracht altijd deskundig en veilig wordt uitgevoerd. Uw goederen kunnen door onze vakmensen dan ook op vrijwel elke gewenste plek gelost worden.

Heeft u een vraag?

Bel naar +31 (0)548 - 512 719 Wij denken graag met u mee.

Al jarenlang sterk in kooiaap transport
Alle chauffeurs in het bezit van een certificaat
Kooiaap transport door heel Europa

De voordelen van onze kooiapen

Onze kooiapen worden vervoerd op de achterkant van onze vrachtwagens, dus zonder ruimteverlies voor de lading. Iedere kooiaap is ongeveer binnen een aantal minuten operationeel, waardoor uw vracht direct geladen of gelost kan worden. Verder zijn onze kooiapen voorzien van handige eigenschappen, waardoor ze in iedere situatie van onschatbare waarde zijn. Zo kunnen onze kooiapen goederen tot een gewicht van maximaal 2500 kilo tillen, en met lengte van 7 meter en een breedte van 2,5 meter. Daarnaast is voor deze flexibele meeneemheftrucks geen enkele ondergrond onmogelijk.

Kooiaap transport in combinatie met volumetransport

Wat verder onze kracht is? De combinatie van ons kooiaap transport met ons volumetransport. In de loop der jaren zijn wij op het gebied van volumetransport uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Wat u ook wilt vervoeren, uw goederen komen veilig en op de afgesproken tijd op de plek van bestemming. En dankzij onze kooiapen worden ze daar ook vakkundig en voorzichtig gelost.

Uw vraagstuk voor kooiaap transport

Van winkelbevoorrading tot het laden en lossen van vrachten potgrond tot het lossen van bouwmateriaal of isolatiemateriaal op de bouwplaats… Wat uw vraagstuk ook is, onze kooiapen kunnen het aan. Kortom: beschikt u niet over een eigen heftruck en heeft u een klus waarbij deze toch echt onmisbaar is? Leverink Transport is graag de partner die u uit de brand helpt. U heeft nergens omkijken naar en kunt u bezig houden met uw eigen werkzaamheden.

Kooiaap transportdienst van Leverink Transport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het eenvoudig laden en lossen van uw vracht? Met onze kooiaap transportdienst biedt Leverink Transport u een multifunctionele meeneemheftruck, waarmee wij uw vracht snel en veilig kunnen verplaatsen. Precies zoals u dat wil. Besteed daarom vandaag nog uw kooiaap transport aan ons uit.

Op zoek naar een logistieke partner die u volledig ontzorgt? Ontdek onze expertise: bel naar +31 (0)548 - 512 719