tel. +31 (0)548 - 512 719

Uw containers naar iedere gewenste bestemming

Container transport is al jaren één van de voornaamste activiteiten van Leverink Transport. Onze vakkundige chauffeurs zijn bekend bij de diverse containerterminals in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen, waar wij uw containers ophalen of weer inleveren.

Container transport van en naar de havens van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen

Dagelijks verzorgen wij voor een breed scala aan opdrachtgevers het containertransport. Onze chauffeurs vervoeren containers met goederen van de havens in Rotterdam, Amsterdam of Antwerpen naar het oosten van het land - of andersom. Onze locatie is daarbij het grote voordeel voor bedrijven bij ons uit de buurt. Onze chauffeurs koppelen de opleggers met containers bij u op locatie af, waarna u deze rustig kunt laden of lossen. Zodra u klaar bent melden onze chauffeurs zich weer en brengen zij uw volle of lege containers terug naar de betreffende haven. Deze mogelijkheid om te kunnen afkoppelen is hét voordeel van werken met een regionale partner. Niet voor niets kiezen veel opdrachtgevers keer op keer voor Leverink Transport. Met onze snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn wij een belangrijke schakel in het bedrijfsproces van onze klanten.

Heeft u een vraag?

Bel naar +31 (0)548 - 512 719 Wij denken graag met u mee.

Al jarenlang sterk in containertransport
Vakkundige chauffeurs
Vervoer van containers van en naar Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen

Containers afleveren in uw haven naar keuze

Naast het ophalen van uw containers in uw haven naar keuze, kunnen wij ook uw containers afleveren - waar u dat maar wilt. Wilt u morgen tien containers laden in Rijssen? Dan komen onze vakmensen op de afgesproken tijd bij u op locatie met die tien containers, om ze vervolgens naar de juiste haven te brengen voor de export van uw goederen. Efficiency en flexibiliteit staan hierbij voorop.

Diverse containerchassis voor uw containertransport

Voor het vervoeren van uw containers heeft Leverink vijftien containerchassis ter beschikking. Op een chassis kunnen twee 20 foot-containers of één 40 foot-container geplaatst worden. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om het chassis te delen, waardoor twee 20 foot-containers onafhankelijk van elkaar of gelijktijdig geladen of gelost kunnen worden.

Uw containers laden of lossen

Bij Leverink Transport vindt u diverse mogelijkheden om de inhoud van uw containers in ons warehouse te lossen. Kijk voor de mogelijkheden op de website van onze partner www.tts-warehousing.nl

Logistieke partner voor containertransport

Bent u voor het voor- of natransport van uw zending - vanaf of naar de haven van Rotterdam, Amsterdam of Antwerpen - op zoek naar betrouwbare logistieke partner? Besteed dan vandaag uw containertransport nog aan ons uit.

Op zoek naar een logistieke partner die u volledig ontzorgt? Ontdek onze expertise: bel naar +31 (0)548 - 512 719