tel. +31 (0)548 - 512 719

Uw partner voor ladingen met grote inhoud

Isolatiematerialen, lege pallets, kunststof verpakkingsmaterialen, lichte bouwmaterialen, lege jerrycans: voor het vervoeren van uw producten met een hoog transportvolume bent u bij Leverink Transport aan het juiste adres.

Uw volumetransport bij Leverink transport

In de loop der jaren zijn wij op het gebied van volumetransport uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Wat u ook wilt vervoeren, uw goederen komen veilig en op de afgesproken tijd op de plek van bestemming. Alles wat droog en ongekoeld vervoerd moet worden nemen wij namelijk graag voor onze rekening. Dagelijks rijden onze 75 eigen vrachtwagens en 25 vaste charters met allerlei mogelijke vrachten door heel Europa. Wij hebben dan ook een sterke internationale focus, waarbij wij met name sterk zijn in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Heeft u een vraag?

Bel naar +31 (0)548 - 512 719 Wij denken graag met u mee.

Al jarenlang sterk in volumetransport
Gespecialiseerde en gemotiveerde chauffeurs
Vrachten door heel Europa

Langere en Zwaardere Vrachtautocombinaties (LZV) voor uw volumetransport

Voor uw volumetransport zetten wij onze LZV’s in: Langere en Zwaardere Vrachtautocombinaties. Dit zijn trucks die meer vracht kunnen en mogen vervoeren dan gewone vrachtautocombinaties. Concreet? Met onze LZV’s kunt u tot maar liefst vijftig procent meer lading vervoeren dan met een standaard mega-oplegger. Onze LZV’s hebben een bruto inhoud van 155 kubieke meter, een capaciteit van 52 europallets en een insteekhoogte van drie meter. Ook een LZV met kooiaap is mogelijk. En omdat het brandstofverbruik nauwelijks stijgt, wordt bij het transporteren van goederen per LZV vier tot dertig procent brandstof bespaard. Volumetransport met Leverink Transport biedt u daarmee interessante voordelen.

Uw visitekaartje op de weg

Door uitsluitend de weg op te gaan met goed onderhouden trucks garanderen wij de veiligheid van onze mensen en uw vracht. En natuurlijk beschikken wij voor uw volumetransport over een team gespecialiseerde en gemotiveerde chauffeurs. Door die combinatie van truck én chauffeur is Leverink Transport uw visitekaartje op de weg.

Leverink Transport, nét dat stapje extra

Niet voor niets hebben wij opdrachtgevers in ons klantenbestand die al dertig of zelfs veertig jaar voor Leverink Transport kiezen. Onze succesformule? Wij investeren veel in onze medewerkers. Hun hart gaat sneller kloppen van transport en logistiek. Zij zijn gedreven, maar ook gefocust op klanttevredenheid. Voor u betekent dit dat ‘nee’ bij ons geen optie is. Heeft u een spoedopdracht? Dan zetten wij onze bestelbus voor spoedtransport (oftewel: sneltransport) in. Wilt u op locatie een zware pallet gelost hebben met behulp van een kooiaap, terwijl dit niet in de opdracht staat? Geen probleem. Dit is meestal bespreekbaar, waarna er alsnog met kooiaap gelost kan worden. Ook ervaren hoe Leverink Transport nét dat stapje extra zet? Besteed dan vandaag uw volumetransport nog aan ons uit.

Op zoek naar een logistieke partner die u volledig ontzorgt? Ontdek onze expertise: bel naar +31 (0)548 - 512 719